Restaurant, Bar & Lounge

Met het gezellige Koepelcafé als bruine kroeg, de veelzijdige 2b lounge bar en het eigentijdse Italiaanse restaurant Scossa, is er in het Renaissance Amsterdam Hotel voldoende gelegenheid om ook culinair te ontspannen.

Scossa Restaurant

Eigentijds, ontspannen en cool; Scossa heeft een prettig ongedwongen sfeer. Het restaurant ligt aan het Kattengat en is onderdeel van het vijfsterren Renaissance Amsterdam Hotel. Op de kaart domineren Italiaanse gerechten, verse pasta’s en risotto’s en lekkere lichte salades. Alles in Scossa gebeurt rondom de centrale, open keuken, een echte eye-catcher van dit restaurant.

Openingstijden:
Maandag - zaterdag: 18.00 uur - 22.30 uur
Zondag gesloten

Restaurant-scossa.nl

2b lounge bar

De 2b lounge bar met haar uitgebreide wijn- en cocktailkaart is de perfecte hang-out voor een aperitief of om rustig na te tafelen. In de centraal gelegen en stijlvolle 2b lounge bar kunnen gasten na een lange dag werken, vergaderen, shoppen of het ontdekken van de stad, in alle rust genieten van een cocktail of een vers gerechtje. Het interieur in de 2b lounge bar is veelzijdig en nodigt uit om even tot rust te komen in een ongedwongen, trendy omgeving.

Openingstijden:
Maandag - zondag: 11.00 uur - 00.00 uur

Het Koepelcafé

Het Koepelcafé biedt een schitterend uitzicht over één van de oudste grachtenpandjes van Amsterdam en heeft een uitstekende zonligging. Het café is een smeltkroes van hotelgasten, buurtbewoners, studenten en passanten. ‘s Zomers is het zonnige terras bij uitstek de hotspot om te genieten van een goed glas wijn en bittergarnituurtje. Ook wordt er dagelijks lunch en diner geserveerd met de keuze uit brasserie-style gerechten verenigt met de puur Hollandse keuken. Het Koepelcafé is met recht een echte gezellige plek om je snel thuis te voelen en bij mooi weer een voortreffelijke stek om te genieten van een heerlijk zonnetje buiten de deur.

Openingstijden:
Maandag - zondag: 08.00 uur - 22.00 uur